Du er her: hvem er vi?
HVEM ER FIFF?

Av Kjersti Hovland | 30.08.2013

Historien om FIFF starter med Grete Haaland og hennes doktorgradsstudie i yrkespedagogikk. Hun mente det var behov for et system som ivaretok fag- yrkesopplæringens behov når det gjalt visuell dokumentasjon, erfaringngsdeling, kvalitetssikring av opplæring og livslang læring. VOX støttet hennes idè, og dermed var utviklingen av læringskonseptet FIFF et faktum.

Utviklingsarbeidet startet i 2002 og FIFF har vært tilgjengelig for yrkesopplæringen siden 2004. Vi som jobber med FIFF har både håndverksfaglig og yrkespedagogisk bakgrunn -og et brennende engasjement for yrkesfagene!

  

Grete Haaland Sund (venstre); gründeren av læringskonseptet FIFF og ansvarlig for pedagogisk oppbygning og videreutvikling av FIFF. PhD i Yrkespedagogikk.
grete@fiff.no

Kjersti Hovland (øverst); daglig leder i FIFF KOMPETANSE AS. Ansvarlig for daglig drift og leder utviklingsarbeidet av læringskonseptet. Veiledningspedagog og master i yrkespedagogikk.
kjersti@fiff.no

Camilla Håkegård (høyre); medansvarlig for utvikling av læringskonseptet FIFF. Dame og herrefrisør, yrkesfaglærer. Veileder spesielt Frisør-brukerne på FIFF.
camilla@fiff.no

Sandra Lyche Lerdal (nederst); jobber på engasjement for FIFF når vi har prosjekter som krever ekstra bemanning. Blomsterdekoratør, Fagtekniker Botanisk Design og student i Polen.
sandra@fiff.no

FIFF KOMPETANSE AS eies av i alt 12 aksjonærer. Styreleder er Lars Henrik Folke Ossum.

Utskriftsvennelig format
Utskriftsvennelig format